• FAMILIA IDEAL, UNA

    LOS RUÍZ MATEOS, SUS ANDANZAS Y SUS PRESUNTAS ESTAFAS

    YVANCOS, JOAQUIN ESPASA-CALPE Ref. 9788467018448 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La verdadera historia de una familia, los Ruiz-Mateos, cuyo patriarca, además de protagonizar anécdotas y episodios burlescos que incluyen puñetazos a ministros, disfraces inverosímiles o fugas de prisión, ha estado en la sombra de no pocos acontecimientos turbios de nuestra historia reciente. Junto...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 318 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-670-1844-8
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : YVANCOS, JOAQUIN
    • Nª de pàgines : 224
    • Col·lecció : FUERA DE COLECCIÓN Y ONE SHOT
    • Any d'edició : 2013
    La verdadera historia de una familia, los Ruiz-Mateos, cuyo patriarca, además de protagonizar anécdotas y episodios burlescos que incluyen puñetazos a ministros, disfraces inverosímiles o fugas de prisión, ha estado en la sombra de no pocos acontecimientos turbios de nuestra historia reciente. Junto al relato de esas peculiares estrategias propias del «marketing de guerrilla», ideadas con el fin de acaparar la atención pública y poner en marcha su venganza contra el Gobierno de Felipe González que le expropió en 1983, Joaquín Yvancos examina en este libro las claves que explican la actividad profesional y personal del empresario y su compleja red de relaciones con las más altas instancias del poder político, religioso o económico de nuestro país. Su cercanía a los hechos le permite, además, analizar la creación de Nueva Rumasa, el fallido intento de reflotar un imperio cuyo hundimiento comenzó a perfilarse cuando los hijos varones del clan asumieron el poder y que culmina ahora, como consecuencia de su desafortunada gestión al frente de los negocios familiares.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades