• NETWORKING COMO FACTOR DE EXITO

    ESTABLEZCA LOS CONTACTOS ADECUADOS, CUÍDELOS Y OBTENGA BENEFICIOS DE ELLOS

    SCHELER, UWE GESTION 2000 Ref. 9788480887410 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Tanto si usted ejerce una profesión artística o liberal, como si es empresario, o empleado, o funcionario, o sea cual sea su situación profesional y personal, necesita crear una red relacional para establecer contactos que le ayuden eficazmente a alcanzar sus metas. Dicho complejo de redes, conocido...
    Ancho: 165 cm Largo: 230 cm Peso: 439 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8088-741-0
    • Data d'edició : 01/11/2007
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : SCHELER, UWE
    • Nª de pàgines : 236
    • Col·lecció : RELACIONES PUBLICAS
    • Any d'edició : 2007

    Tanto si usted ejerce una profesión artística o liberal, como si es empresario, o empleado, o funcionario, o sea cual sea su situación profesional y personal, necesita crear una red relacional para establecer contactos que le ayuden eficazmente a alcanzar sus metas. Dicho complejo de redes, conocido como networking, es un asunto de larga duración que cada uno debe crear por sí mismo a partir de unas reglas básicas de comportamiento. Crear un complejo de redes personal requiere su tiempo. No es posible comprar un complejo de redes con relaciones sociales ya establecidas, ni encargarles a otros que lo hagan por uno, ya que las relaciones son el resultado de contactos vividos, y dichos contactos debe vivirlos cada cuál por sí mismo. Este libro instruye y orienta con unas pequeñas reglas de comportamiento para que usted pueda crear sin problemas su networking personal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades