• GUSTO DE LA DIVERSIDAD EL MUNDO CULINARIO DE SANTI SANTAMARI

    EL MUNDO CULINARIO DE SANTI SANTAMARÍA.

    SANTAMARIA, SANTI EVEREST S.A, EDITORIAL CUINA Ref. 9788424184162 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    This book is a journey through the markets and dining tables of three continents, at the hands of an artist impassioned with the world of cuisine, Santi Santamaría. With over 450 photographs, the reader will discover an intentionally heterodox analysis of what is cooking in the private and professio...
    Ancho: 225 cm Largo: 295 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    68,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-241-8416-2
    • Data d'edició : 01/01/2001
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : SANTAMARIA, SANTI
    • Traductors : GIMÉNEZ CAPDEVILA CARMEN
    • Nª de pàgines : 384
    • Col·lecció : COCINA DE AUTOR
    • Any d'edició : 2001
    This book is a journey through the markets and dining tables of three continents, at the hands of an artist impassioned with the world of cuisine, Santi Santamaría. With over 450 photographs, the reader will discover an intentionally heterodox analysis of what is cooking in the private and professional kitchens of today’s world.
    He begins his journey in Galicia, home to western civilisation. His itinerary around Europe passes through Italy, France, Portugal, Switzerland, Germany, Belgium and Great Britain, with two very significant stops: Paris-Monte Carlo; and the different national and regional cuisine in Spain, which Santamaría looks at to the last detail.
    Santi Santamaría’s Asia begins in Turkey, and passes over to the Far East. His fascination for oriental fruit, spices and culinary techniques is made evident in these pages. His culinary wanderings around the world end up in America, where Santamaría lends us his opinion on the cuisine of the North.
    Finally, Santamaría returns home. And revisits the status of private kitchens and diet in general in our society: large hypermarkets, transgenic products, food handling, tobacco and gastronomic snobbery. He closes the book by making a balance of the past and present of the culinary profession in Spain.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades