HORARI Dilluns a Dissabte 8.30 a 13.30 i de 17 a 20. Diumenges de 8.30 a 13.30. Comandes a través del Web, del Mail info@racodelllibre.cat o WhatsApp 622590126 per recollir a la botiga o servei a domicili.
A la una a les dues a les tres. És el moment de fer el salt. De passar de cuiners a planificadors. Però no us espanteu. No us demanaré que feu cap màster en organització. Simplement us demano que sigueu capaços de fer el salt que suposa pensar, no per a una setmana, com deia la contracoberta del pri...
A la una a les dues a les tres. És el moment de fer el salt. De passar de cuiners a planificadors. Però no us espanteu. No us demanaré que feu cap màster en organització. Simplement us demano que sigueu capaços de fer el salt que suposa pensar, no per a una setmana, com deia la contracoberta del primer llibre de la sèrie, sinó per a un any. L'estiu que afronta aquest llibre és, a casa nostra, l'estació rica i diversa per excel·lència. El moment de preparar conserves i congelats per a la resta de l'any. Sabeu el plaer que dóna obrir un pot de pasta d'albergínia pels volts de Nadal? O descongelar una escalivada per menjar-la amb una torrada feta al foc a terra? Ha arribat l'hora de fer conservats i conserves, que no necessàriament han de passar pel pot i estar mesos a la nevera o al congelador. Tant o més important que conservar és fer-ho en les millors condicions. No ens enganyem, l'època en què vivim demana també --i això no contradiu el que deia al segon llibre-- una certa disponibilitat de producte i preparat, que permeti de tant en tant un caprici. Quan em veuen conservar ceba sofregida, els amics em pregunten quan la consumiré. La resposta és sempre: "Quan em vingui de gust".
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.
¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!