HORARI Dilluns a Dissabte 8.30 a 13.30 i de 17 a 20. Diumenges de 8.30 a 13.30. Comandes a través del Web, del Mail info@racodelllibre.cat o WhatsApp 622590126 per recollir a la botiga o servei a domicili.
Descobrir els productes "made in Vallès" i gaudir de la cuina Vallesana és l'objectiu d'aquest llibre, de la mà de l'Artur Martínez, Xef del Restaurant Capritx (1 Estrella Michelin). Aquest terrassenc fa una expedició en la recerca de productes de proximitat on la comarca és converteix en un referen...
Dimensions:
224 x 224 x 12 cm
Peso:
250 gr
No disponible
25,00 €
Descripció
ISBN :978-84-941180-0-5
Data d'edició :01/04/2013
Idioma :Catalán
Autors :MARTINEZ, ARTUR
Nª de pàgines :180
Any d'edició :2013
Descobrir els productes "made in Vallès" i gaudir de la cuina Vallesana és l'objectiu d'aquest llibre, de la mà de l'Artur Martínez, Xef del Restaurant Capritx (1 Estrella Michelin). Aquest terrassenc fa una expedició en la recerca de productes de proximitat on la comarca és converteix en un referent amb més d'una cinquantena de productes. També inclou opinions personals i explica com s'ha gestat aquest camí d'emprenedor que li ha permès descobrir un ric patrimoni de productes i productors.
Ens presenta tot un ventall de productes, des de la varietat de Tomàquets Vallesans; la botifarra Terregada de Músic i de Sant Llorenç, els Brotons i Espigalls, les Palaudines, el Cardinal, el Dakar, les Neules, la Coca de Munt, els Rocs de Munt, el Pa d'espelta de Can N'Arnella i les creatives mantegues de Terrassa; la Col de Paperina, la Poma de Ciri i els Moreus de Matadepera; la mongeta del Ganxet, els Carquinyolis, les Montserratines, la mel de Castellar del Vallès; els Formatges, l'oli de Becaruda i d'Arbequina Vallesana, el vi Martialis, el vi Ranci, la Mistela, el Moscatell, el Vermut, el cava Gran Reserva, el Vinagre, la mel i els Xaumets d'Ullastrell; el Cigró menut, el Pa de Sant Julià, les dolces Belgues, la Coca de Vidre i el Vermut Mussons de Sabadell; el Porc Senglar, els Ous ecològics, Bolets i les Herbes aromàtiques de Sant Llorenç del Munt i també el Xai ecològic del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt; la vedella ecològica de Gallifa; el vi de Mura; els Rosetons del Monestir de Sant Cugat del Vallès; les Galetes de Sant Llorenç Savall; la llet i els torrons d'ametlla de Ripollet; la Xocolata ecològica de Barbarà del Vallès; la Botifarra de Ca la Siona, de Vacarises. Sense oblidar-nos de la gran varietat de cerveses, la Cervesa Fortiverd de Rubí, la Brava de Terrassa, la Mola de Viladecavalls, la Krut de Valldoreix i per últim l'espai de la MircoCerveseria a Sabadell. Inclou les receptes dels productes i consells per cuinar. Bon profit!
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.
¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!