• CORONEL TAPIOCA LA AVENTURA DE ARRIESGAR

    LA AVENTURA DE ARRIESGAR

    BELLO, FERNANDO PIRAMIDE Ref. 9788436815993 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En un mundo dominado por el marketing y la publicidad, donde la ficción siempre supera la realidad, resulta gratificante descubrir una empresa que nada contracorriente, una empresa que transmite y vende sinceridad. Este aspecto, tan fácil de enunciar como difícil de poner en práctica, es el secreto ...
    Dimensions: 230 x 160 x 12 cm Peso: 295 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-368-1599-3
    • Data d'edició : 01/11/2001
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : BELLO, FERNANDO
    • Nª de pàgines : 152
    • Col·lecció : EMPRESAS DE EXITO
    • Any d'edició : 2001
    En un mundo dominado por el marketing y la publicidad, donde la ficción siempre supera la realidad, resulta gratificante descubrir una empresa que nada contracorriente, una empresa que transmite y vende sinceridad. Este aspecto, tan fácil de enunciar como difícil de poner en práctica, es el secreto de Coronel Tapiocca: la gente se cree lo que vende, y por eso vende. Sin apenas inversión en soportes publicitarios tradicionales han logrado convertir la marca en algo más que una firma comercial, es una filosofía de vida.

    Aunque en sus más de diez años en el mercado le han salido muchos competidores, ninguno de ellos ha conseguido hacerle sombra; copian su fórmula, sus catálogos, sus tiendas, pero nadie ha sabido aún impregnar sus productos con la esencia que conlleva ponerse una prenda con el logotipo del ?Coronel?. En este libro se muestra cómo Coronel Tapiocca ha conseguido llegar donde está y cuáles son los pilares sobre los que se cimenta su éxito.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades