• VALORS DELS VENÇUTS, ELS

    DE FOIOS A PARÍS PASSANT PER BARCELONA

    CASTANYER I RAUSELL, ÀNGEL PAGES EDITORS Ref. 9788497790895 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L'autor narra alguns records de la vida al seu poble de Foios sota el franquisme i les seves vivències a París, on freqüenta de molt jove la Casa Regional Valenciana fundada pel seu pare, i a partir de 1959 el Casal de Catalunya, on coneixerà Romà Planas, a qui l'unirà una gran amistat i una traject...
    Dimensions: 240 x 170 x 14 cm Peso: 449 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9779-089-5
    • Data d'edició : 01/11/2003
    • Idioma : CATALA
    • Autors : CASTANYER I RAUSELL, ÀNGEL
    • Nª de pàgines : 208
    • Col·lecció : 71
    • Nº de col·lecció : 71
    • Any d'edició : 2003
    L'autor narra alguns records de la vida al seu poble de Foios sota el franquisme i les seves vivències a París, on freqüenta de molt jove la Casa Regional Valenciana fundada pel seu pare, i a partir de 1959 el Casal de Catalunya, on coneixerà Romà Planas, a qui l'unirà una gran amistat i una trajectòria política en comú de tota una vida. Des del primer moment al costat de la Generalitat de Catalunya i del seu president exiliat, els dos amics fundaran, amb un grup de joves catalans, la Joventut del Casal i crearan la revista Foc Nou, òrgan de la Joventut; organitzaran el 1965 els Jocs Florals de la Llengua Catalana a París, que mobilitzarà per primera vegada el conjunt de les forces polítiques de l'exili i, a partir de 1967, instauraran la Festa del Llibre Català a París. El 1969 fundaran amb Jordi Pujol les Edicions Catalanes de París. L'evocació de les seves vivències serveixen de fil conductor a l'autor per explicar la seva identificació amb els vells vençuts i rendir a la generació que va defensar les llibertats i la justícia social en una guerra fratricida sense pietat, la gratitud i el reconeixement que es mereix.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades