• SUPERUTILIDADES HACKER

    SHEMA, MIKE , [ET. AL.] ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441521254 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El término ?hacker? suele abarcar un campo más amplio del que en un principio puede parecer, cuya definición varía del genio informático antisocial hasta el perverso creador de virus. Así, los hacker que aparecen en los medios suelen atacar redes para robar identidades o lanzar ataques de denegación...
    Dimensions: 223 x 175 x 49 cm Peso: 1523 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    59,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2125-4
    • Data d'edició : 01/11/2006
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : SHEMA, MIKE , [ET. AL.]
    • Traductors : GARCÍA CORREDERA, JESÚS
    • Nª de pàgines : 960
    • Col·lecció : HACKERS Y SEGURIDAD
    • Nº de col·lecció : 707
    • Any d'edició : 2006
    El término ?hacker? suele abarcar un campo más amplio del que en un principio puede parecer, cuya definición varía del genio informático antisocial hasta el perverso creador de virus. Así, los hacker que aparecen en los medios suelen atacar redes para robar identidades o lanzar ataques de denegación de servicio. Sin embargo, también pueden ser programadores brillantes que pueden crear potentes herramientas para cubrir una necesidad.



    Con este libro aprenderá a frustrar los ataques malignos más modernos, montar una defensa global, preventiva, contra los peores criminales informáticos, usando los trucos y técnicas de este libro único. Completamente actualizado para incluir las últimas armas del arsenal del experto en seguridad.



    Superutilidades Hacker incluye toda la información necesaria para blindar nuestra red. Organizado de forma lógica, por categorías, se explica con detalle la función de cada herramienta, su instalación y su configuración, junto con capturas de pantalla y ejemplos de código. Ejemplos actuales y estudios en profundidad de casos, que enseñan a implementar cada herramienta imprescindible en situaciones reales.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades