• MICROSOFT ACCESS VERSION 2002 PASO A PASO

    OTS MCGRAW-HILL Ref. 9788448132354 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aprenda fácil y rápidamente a utilizar el tratamiento de datos en la versión 2002 de Access. Con la serie Paso a paso, puede estudiar solamente aquellas lecciones individuales que le sean necesarias o trabajar desde la primera lección hasta la última. En ambos casos, será capaz de precticar y adquir...
    Dimensions: 240 x 190 x 30 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    33,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-481-3235-4
    • Data d'edició : 01/09/2001
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : OTS
    • Traductors : CARBONELL AYUSO, MARÍA INES
    • Nª de pàgines : 376
    • Col·lecció : INFORMATICA PASO A PASO
    • Nº de col·lecció : 3594
    • Any d'edició : 2001
    Aprenda fácil y rápidamente a utilizar el tratamiento de datos en la versión 2002 de Access. Con la serie Paso a paso, puede estudiar solamente aquellas lecciones individuales que le sean necesarias o trabajar desde la primera lección hasta la última. En ambos casos, será capaz de precticar y adquirir los conocimientos necesarios, a su propio ritmo y en el momento que lo considere oportuno.Aprenda y domine las herramientas para diseñar una base de datos, que facilita la búsqueda y la gestión de la información.Utilice formularios, consultas e informes para recuperar y analizar los datos.Aprenda el modo de evitar el deterioro o la pérdida de los datos y el acceso autorizado.Lleve a cabo la vinculación de los datos procedentes de otras aplicaciones de Microsoft Office, archivos XML y HTML, y otras bases de datos.Comparta los datos con compañeros y clientes a través de páginas Web interactivas.Prepare el examen de Usuario Especialista de Microsoft Office (MOUS)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades