• SQL SERVER 2000 + VISUAL BASIC . NET

    DOBSON, RICK MCGRAW-HILL Ref. 9788448137212 Ver otros productos del mismo autor
    Encuentre el modo más rápido de transformar los datos en soluciones empresariales eficaces con esta guía definitiva para programadores. Obtendrá el conocimiento fundamental sobre las técnicas de programación de SQL Server para acceso, manipulación y definición de datos con T-SQL. También aprenderá c...
    Dimensions: 240 x 190 x 30 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    52,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-481-3721-2
    • Data d'edició : 01/11/2002
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : DOBSON, RICK
    • Traductors : BAUTISTA MONTEJO, JOSÉ ANTONIO
    • Nª de pàgines : 664
    • Any d'edició : 2002
    Encuentre el modo más rápido de transformar los datos en soluciones empresariales eficaces con esta guía definitiva para programadores. Obtendrá el conocimiento fundamental sobre las técnicas de programación de SQL Server para acceso, manipulación y definición de datos con T-SQL. También aprenderá cómo utilizar las mejoras de Visual Basic .NET, las ventajas del entorno de desarrollo integrado de Microsoft Visual Studio .NET y las tecnologías avanzadas de .NET Framework, incluyendo ADO.NET, ASP.NET y servicios web XML. Obtendrá un estudio en profundidad sobre la administración de seguridad de bases de datos SQL Server, las versiones web de SQL Server y las características de interoperabilidad entre ADO.NET y XML. Si está buscando información avanzada sobre cómo crear soluciones eficaces y seguras con SQL Server 2000 y Visual Basic .NET, éste es su libro. El Contenido del CD-ROM incluye: Una copia electrónica completamente indexada del libro en inglés y código de ejemplo escrito en Visual Basic .NET y T-SQL.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades