• SP FACTURAPLUS 2005

    MORENO MARTÍNEZ, FRANCISCO JAVIER ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441518339 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Los trabajos de facturación no requieren de muchos conocimientos técnicos para llevarlos a cabo y además, tradicionalmente las empresas no suelen contratar la ejecución de sus facturas con empresas ajenas. Programas de facturación como SP FacturaPlus 2005 se convierten así en un instrumento indispen...
    Dimensions: 230 x 180 x 35 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    33,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-1833-9
    • Data d'edició : 01/03/2005
    • Idioma : SPA
    • Autors : MORENO MARTÍNEZ, FRANCISCO JAVIER
    • Nª de pàgines : 640
    • Col·lecció : CURSO RECOMENDADO (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Any d'edició : 2005
    Los trabajos de facturación no requieren de muchos conocimientos técnicos para llevarlos a cabo y además, tradicionalmente las empresas no suelen contratar la ejecución de sus facturas con empresas ajenas. Programas de facturación como SP FacturaPlus 2005 se convierten así en un instrumento indispensable para la gestión empresarial, aplicación avalada por su facilidad de manejo, precio y compatibilidad con el resto de programas SP.



    El Curso Recomendado de SP FacturaPlus 2005 le permitirá realizar con enorme sencillez la facturación de su empresa, gestionar sus almacenes y controlar los stocks. La aplicación es tan flexible que se puede configurar para que trabaje sobre cualquier perfil o sector productivo; de hecho, más de cien sectores distintos de la PYME española utilizan este programa.



    La obra constituye tanto un material de referencia válido para los usuarios de versiones del programa anteriores, logrando que el paso de una versión a otra no suponga ningún esfuerzo suplementario para el usuario, como un compendio de las principales características e importantes mejoras que presenta la nueva actualización de FacturaPlus.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades