• AUTOCAD 2006

    MONTAÑO LA CRUZ, FERNANDO ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441519145 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La alta productividad en la ejecución de planos en 2D, la simplicidad de sus herramientas para modelar en 3D, su arquitectura abierta y la variedad de aplicaciones especializadas que lo complementan han convertido AutoCAD en el programa de diseño técnico líder del mercado. AutoCAD 2006 se presenta c...
    Dimensions: 205 x 120 x 20 cm Peso: 348 gr
    No disponible
    14,30 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-1914-5
    • Data d'edició : 01/10/2005
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : MONTAÑO LA CRUZ, FERNANDO
    • Nª de pàgines : 336
    • Col·lecció : GUIAS PRACTICAS (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Any d'edició : 2005
    La alta productividad en la ejecución de planos en 2D, la simplicidad de sus herramientas para modelar en 3D, su arquitectura abierta y la variedad de aplicaciones especializadas que lo complementan han convertido AutoCAD en el programa de diseño técnico líder del mercado.



    AutoCAD 2006 se presenta con nuevas y potentes herramientas para el trabajo en equipo. El programa se ha convertido en una eficaz herramienta que permite desarrollar ideas para crear, administrar y compartir proyectos.



    Este libro presta especial atención a aspectos relacionados con la impresión de dibujos, escalas de textos, estilos de acotados, referencias externas, presentaciones y espacio papel, Design Center, paletas de herramientas, publicación de dibujos y personalización del programa. Se ofrece una síntesis con todas las novedades de esta versión. La obra se complementa con ejercicios para que el usuario adquiera destreza en el manejo del programa. Estos ejercicios se pueden descargar de la Web de Anaya Multimedia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades