• SEGURIDAD EN LINUX

    KRISHNAMURTHY, MOHAN ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441524415 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Linux es uno de los sistemas operativos más fiables para servidores de Internet, pero no está exento de posibles ataques a su seguridad. A pesar de su creciente popularidad, hoy en día es muy difícil para los administradores de sistemas encontrar un libro sobre seguridad en Linux.Este libro está con...
    Dimensions: 225 x 175 x 26 cm Peso: 767 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    38,70 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2441-5
    • Data d'edició : 01/07/2008
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : KRISHNAMURTHY, MOHAN
    • Traductors : CORBELLE SÁNCHEZ, JOSÉ ANTONIO
    • Nª de pàgines : 464
    • Col·lecció : TITULOS ESPECIALES (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Nº de col·lecció : 554
    • Any d'edició : 2008
    Linux es uno de los sistemas operativos más fiables para servidores de Internet, pero no está exento de posibles ataques a su seguridad. A pesar de su creciente popularidad, hoy en día es muy difícil para los administradores de sistemas encontrar un libro sobre seguridad en Linux.



    Este libro está concebido para ayudar a implementar un sistema Linux en Internet con una gran variedad de roles de seguridad. Trata los aspectos más útiles de las herramientas de seguridad open source con las que un administrador trata a diario. Aprenderá la esencia de los servicios de seguridad más importantes: encriptación, autenticación, control de acceso y login.



    Está dividido en tres temas principales bien diferenciados: desbloquear la red, asegurar la comunicación de datos a través de la red y proteger su perímetro con cortafuegos, zonas desmilitarizadas y VPNs. Un material de referencia indispensable para cualquier administrador de sistemas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades