• QUARKXPRESS 8

    GARCIA POZO, MARTA / GAVILAN, RICARDO ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441525207 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    QuarkXPress es el programa de maquetación por excelencia, vigente ya en el mercado desde hace más de 20 años. La novedad más relevante en esta versión 8 es la mejora de la interfaz de usuario donde se han reducido las herramientas y ampliado las posibilidades. El control tipográfico es ahora más pre...
    Dimensions: 204 x 120 x 20 cm Peso: 415 gr
    No disponible
    15,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2520-7
    • Data d'edició : 01/02/2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GARCIA POZO, MARTA / GAVILAN, RICARDO
    • Nª de pàgines : 400
    • Col·lecció : GUÍAS PRÁCTICAS
    • Nº de col·lecció : 513
    • Any d'edició : 2009
    QuarkXPress es el programa de maquetación por excelencia, vigente ya en el mercado desde hace más de 20 años. La novedad más relevante en esta versión 8 es la mejora de la interfaz de usuario donde se han reducido las herramientas y ampliado las posibilidades. El control tipográfico es ahora más preciso, y la posibilidad de aplicar estilos a elementos permite modificar cientos de ellos de una sola vez cambiando el estilo que tengan aplicado.

    Se han mejorado, además, las posibilidades de retoque de imagen: desde la paleta PSD es posible aprovechar máscaras y canales provenientes de imágenes PSD de Photoshop, que ahora se pueden controlar desde Quark. El programa incorpora también nuevas posibilidades, como la creación rápida de presentaciones sencillas interactivas a partir de trabajos diseñados para papel, además de mantener la ya consolidada opción de diseñar webs básicas desde Quark.

    Este libro, como guía de aprendizaje, contiene todo lo que necesita para entender el proceso de maquetación con resultados profesionales y explica paso a paso todas las claves del programa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades