• CRONICAS DE MARRUECOS

    CRONICAS DE GUERRA ESCRITAS DESDE EL LIBRE ALBEDRIO,INTEMPORAL DENUNCIA DEL GRAN

    BEN-CHO-SHEY RONSEL Ref. 9788488413390 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El libro antologa las crónicas de la guerra africana, tras la rota de Annual, publicadas en el periódico "La Zarpa" por Xosé Ramón e Fernández Oxea, inquieto intelectual galleguista que se sirvió del pseudónimo Ben-Cho-Shey para mostrar a sus conciudadanos las verdades y las mentiras de una guerra q...
    Ancho: 200 cm Largo: 130 cm Peso: 154 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-88413-39-0
    • Data d'edició : 01/11/2004
    • Idioma : CAS
    • Autors : BEN-CHO-SHEY
    • Nª de pàgines : 120
    • Col·lecció : CARAVANA, LA
    • Nº de col·lecció : 9863
    • Any d'edició : 2004
    El libro antologa las crónicas de la guerra africana, tras la rota de Annual, publicadas en el periódico "La Zarpa" por Xosé Ramón e Fernández Oxea, inquieto intelectual galleguista que se sirvió del pseudónimo Ben-Cho-Shey para mostrar a sus conciudadanos las verdades y las mentiras de una guerra que guarda ciertos paralelismos con las guerras que hoy vivimos, pero también algunas diferencias que convierten este canto antibelicista en un documento de alto interés literario y político, amén de su valor histórico y testimonial, como bien nos recuerda en el prólogo Camilo José Cela.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades