• PABLO NERUDA ANTOLOGIA POPULAR

    EDICIÓN FACSÍMIL. LA ÚNICA ANTOLOGÍA QUE HIZO SOBRE SU OBRA

    NERUDA, PABLO EDAF Ref. 9788441415249 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Pablo Neruda (Parral, 1904-Santiago de Chile, 1973) fue el seudónimo que consagró a Neftalí Ricardo Reyes Basoalto como la voz lírica más abundante y admirada de la literatura hispanoamericana del siglo XX: desde Veinte poemas de amor y una canción desesperada (1924), pasando por Residencia en la ti...
    Ancho: 210 cm Largo: 280 cm Peso: 718 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    21,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-414-1524-9
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/07/2004
    • Idioma : SPA
    • Autors : NERUDA, PABLO
    • Nª de pàgines : 144
    • Col·lecció : BIBLIOTECA DEL RECUERDO EDAF
    • Nº de col·lecció : 6029
    • Any d'edició : 2004
    Pablo Neruda (Parral, 1904-Santiago de Chile, 1973) fue el seudónimo que consagró a Neftalí Ricardo Reyes Basoalto como la voz lírica más abundante y admirada de la literatura hispanoamericana del siglo XX: desde Veinte poemas de amor y una canción desesperada (1924), pasando por Residencia en la tierra (1933 y 1935) y Canto general (1950) hasta llegar a su autobiografía en prosa Confieso que he vivido (1974).

    Esta Antología popular, que por primera vez se repone al alcance del gran público, es la única que hizo el poeta sobre su propia obra. Se trata de una selección destinada, en principio, a ser editada para concelebrar de modo multitudinario el premio Nobel y el septuagésimo aniversario de su nacimiento.

    Una de las escasísimas copias del original, preparado con la ayuda de Homero Arce, la conserva Manuel Márquez de la Plata que ha cuidado esta edición facsímil como homenaje al poeta en el centenario de su nacimiento.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades