HORARI Dilluns a Dissabte 8.30 a 13.30 i de 17 a 20. Diumenges de 8.30 a 13.30. Comandes a través del Web, del Mail info@racodelllibre.cat o WhatsApp 622590126 per recollir a la botiga o servei a domicili.
COCINA ITALIANA. GUÍAS GASTRONÓMICASEsta selección de 125 recetas incluye antipasti (entrantes), pastas y risottos, pizzas y panes, magníficos platos de pescado, aves y carne, postres y dulces. Se ofrecen útiles cons...9788495939876FERRIGNO, URSULA
BLUME
Editado el 01/09/2004
VINO. GUÍAS GASTRONÓMICASGuía imprescindible para todo aquel que desee adentrarse en el mundo de los vinos, desde las variedades de uvas y las técnicas vitícolas y vinícolas más importantes, hasta los mejo...9788495939869ATKINS, SUSY
BLUME
Editado el 01/09/2004
RECETAS PARA VIVIR MÁS Y MEJORCrema de espárragos verdes, cintas tricolores al aroma de pesto, guiso de alcachofas y patatas, garbanzos con langostinos, pastel de tortillas, salmón al vino de Madeira, redondo d...9788496326033GOMEZ, PALOMA - GOMEZ, BL...
BELACQUA
Editado el 01/09/2004
Con un lenguaje sencillo y ameno que disipa el misterio que rodea el vino, en esta edición revisada y completamente actualizada de 'Conocer el Vino', Joanna Simon nos ofrece las cl...9788480765077SIMON, JOANNA
BLUME
Editado el 01/08/2004
El tofu, o queso cuajado de la leche de soja, es un alimento de enorme valor nutritivo, conocido y utilizado en oriente desde hace siglos.Con un alto contenido en proteínas, minera...9788441414761YAMASAKI, MARTA ELENA
EDAF
Editado el 01/04/2004
A pesar de que en España la cerveza es una bebida de consumo muy habitual en nuestros días, la cultura cervecera que poseemos no es comparable a la de otros países europeos.Este li...9788424188153PLASENCIA FERNANDEZ, PEDR...
EVEREST S.A, EDITORIAL
Editado el 01/01/2004
Com a entremès, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres àpats. Són una de les riqueses de l'entorn mediterrani. Gràcies als múlti...9788496035683THIBAUT I COMALADA, ELIAN...
COSSETANIA EDICIONS
Editado el 01/09/2003
El pas del temps i els àpats. Amb aquests dos ingredients Ignasi Riera s'endinsa en el món de la cuina catalana: interpreta les tradicions culinàries del nostre calendari festiu, e...9788496103054RIERA, IGNASI
ANGLE EDITORIAL
Editado el 01/04/2003
PREMIO MEJOR LIBRO DEL MUNDO DE COCINA EXTRANJERA «V SALON INTERNACIONAL LIVREZiryâb llegó a Córdoba hacia el año 820 procedente de Bagdad, dando a conocer el espárrago en España y modernizando la cocina del Califato, así como las artes y las formas de la me...9788484180906MARDAM-BEY, FAROUK
ZENDRERA ZARIQUIEY
Editado el 01/01/2003
COMER Y BEBER BIEN EN CADA COMUNIDAD AUTÓNOMAEsta obra nos muestra como comer y beber bien en cada comunidad autónoma . Recoge los principales productos alimenticios amparados en las Denominaciones de Origen, ademas de una se...9788425514517BALLESTER, JOAQUIM
HISPANO EUROPEA
Editado el 01/11/2002
El recogimiento y la contemplación inherentes a la vida conventual crean las condiciones más adecuadas para la práctica de la cocina. Lapaciencia y el mimo están presentes en cada ...9788420640808SAN VALENTIN, LUIS
ALIANZA EDITORIAL
Editado el 01/07/2002
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.
¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!